Na 'Eurosong'-finale: Laura Tesoro steekt echte mening over Gustaph niet weg TV en Radio
TV en Radio

Na 'Eurosong'-finale: Laura Tesoro steekt echte mening over Gustaph niet weg

Na 'Eurosong'-finale: Laura Tesoro steekt echte mening over Gustaph niet weg

De vakjury wist het publiek en de kijker enorm te verrassen tijdens de finale van ‘Eurosong 2023’ in Paleis 12. Uiteindelijk kwam Gustaph als grote winnaar uit de bus. Maar zijn de juryleden wel echt tevreden met dit resultaat?

Van de vijftienkoppige vakjury, kregen we er vier te zien op het podium: Laura Tesoro, Jérémie Makiese, de Belgische inzending van vorig jaar, Songfestivalpresentatrice Nikkie de Jager en ex-winnaar Alexander Rybak. Zij gaven tijdens de show commentaar over de performance van de zeven kandidaten. De overige elf brachten achter de schermen hun stem uit.

Dat Gustaph uiteindelijk won, was een grote verrassing. Na de show liet de vakjury van zich horen. Zeker Laura Tesoro steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zij uit zich duidelijk tevreden. “We konden sowieso niet slecht kiezen, maar ik denk wel dat we iemand hebben die sfeer gaat kunnen brengen in Liverpool. En die ervoor gaat zorgen dat ze België niet snel gaan vergeten”, zegt ze in een interview met Laura Govaerts voor MNM.

Niet alleen Laura Tesoro is duidelijk fan. “Hij heeft alles. Hij is gewoon compleet. Een superster, een echte zanger”, denkt Jérémie Makiese erover. “Gustaph, jij gaat het doen!” Ook Nikkie de Jager is laaiend enthousiast: “Het is queer, het is vrolijk, het is dans, het is gewoon voluit Eurovision!” Succes alvast, Gustaph.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws