Maand na plotse exit in 'Thuis': zo gaat het intussen echt met Tina Maerevoet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maand na plotse exit in 'Thuis': zo gaat het intussen echt met Tina Maerevoet

Maand na plotse exit in 'Thuis': zo gaat het intussen echt met Tina Maerevoet

Precies een maand geleden verdween Paulien Snackaert uit ‘Thuis’. Ze overleed na een dodelijke val door een glazen tafel in de escaperoom van Boowie. Zo werd actrice Tina Maerevoet na vijftien jaar uit Vlaanderens populairste soap geschreven.

Gelukkig voor Tina Maerevoet eindigde haar ‘Thuis’-verhaal daar niet. De actrice blijft aan de slag bij de soap als kindercoach. Al sinds 2018 begeleidt ze alle kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar achter de schermen. ”Wat begon met één talentje (Emile, pleegkind van Lowie en Olivia, red.) is uit­gegroeid tot het coachen van acht jonge acteurs”, vertelde ze onlangs nog in Het Nieuwsblad.

Dat gaat van teksten instuderen tot scènes repeteren en spel-en cameratips uitwisselen. “Het is een enorm engagement, maar ik krijg veel voldoening als ik hen zie groeien”, aldus Tina. Ze heeft het duidelijk nog steeds naar haar zin bij ‘Thuis’. Op Instagram deelt de actrice enkele beelden achter de schermen bij Yasmines verjaardagsfeestje. “Wachten op actie, TikTok repeteren, TikTok filmen en bende in bedwang houden. Heerlijk! Bedankt Renée, Amber, Leonore en Louis”, schrijft Tina.

Een rol die haar duidelijk goed afgaat dus. “Feestje met Tina op de set”, “Amuseer jullie te pletter, jongelui”, “Super”, “Je doet het geweldig”, “Schattig”, “Zo leuk”, “Toppers” en “Die kinderen doen dat geweldig”, luidt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws