Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rust in vrede" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rust in vrede"

Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rust in vrede"

Sven De Ridder is opgeschrikt door een onverwacht overlijden en plaatst een pakkende boodschap op Instagram. De hele filmwereld rouwt, want het eerste sekssymbool van de Europese cinema is niet meer.

Gisteren kwam er ongelooflijk triest nieuws naar buiten. Gina Lollobrigida is overleden in Rome op 95-jarige leeftijd. Ze was al een hele tijd opgenomen in het ziekenhuis. De Italiaanse actrice raakte wereldberoemd door haar rollen in diverse Hollywoodfilms in de jaren 50 en 60.

Gina is een van de populairste actrices uit die decennia. In de pers werd ze vaak ‘de mooiste vrouw ter wereld’ genoemd. Die bijnaam kreeg ‘La Lolla’ door haar hoofdrol in de film ‘La più bella donna del mondo’. Daarnaast kennen velen haar ook van ‘The hunchback of Notre Dame’.

Op sociale media staan verschillende bekende personen stil bij het overlijden van een icoon. Ook acteur Sven De Ridder eert ‘La Lolla’ op zijn Instagrampagina. Hij post een zwartwit-foto van haar en schrijft er het volgende bij: “Rust in vrede, legendarische actrice Gina Lollobrigida.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws