Jolien doet week te laat intrede in Big Brother: bewoonster onthult échte reden TV en Radio
TV en Radio

Jolien doet week te laat intrede in Big Brother: bewoonster onthult échte reden

Jolien doet week te laat intrede in Big Brother: bewoonster onthult échte reden

Vorige week maandag ging het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ van start. Tien bewoners gingen de uitdaging van hun leven aan. Maar daar bleef het bij. Tot iedereens grote verrassing wandelde er maar geen nieuwe kandidaat het huis binnen. Daar kwam gisterenavond verandering in.

Kijkers konden gisterenavond kennismaken met Jolien uit Hoeselt. Met de 29-jarige blondine komt er na de pijnlijke exit van Judy opnieuw een Vlaamse vrouw in het spel. Al was het eigenlijk de bedoeling dat Jolien al vanaf dag één in het ‘Big Brother’-huis opgesloten zou zitten.

Helaas haalde Jolien de start van het experiment niet. Vlak voor de opnames van start gingen, werd de nieuwste bewoonster besmet door corona. Daardoor mocht een reservekandidaat op de valreep dan toch in haar plaats het huis in. Over welke kandidaat dat gaat, is niet bekend.

Na acht jaar haar eigen nagelsalon te runnen, was Jolien klaar voor een grotere uitdaging. De blondine gaat resoluut voor de winst en is van plan het spel echt te spelen. Ze gaat naar eigen zeggen geen enkele confrontatie uit de weg en neemt geen blad voor de mond. Dat belooft.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws