'Temptation'-Megan bedolven onder kritiek na opvallende bekentenis: "Hoe dom!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan bedolven onder kritiek na opvallende bekentenis: "Hoe dom!"

'Temptation'-Megan bedolven onder kritiek na opvallende bekentenis: "Hoe dom!"

Megan Desaever is bijzonder populair op sociale media sinds haar deelname aan 'Temptation Island'. Daarom besloot ze om te starten met Only Fans en daar doet ze nu een straffe onthulling over. Meteen krijgt de 22-jarige realityster bakken kritiek over zich heen.

Megan Desaever startte even geleden met Only Fans, een platform waarop ze seksueel getinte content plaatst. In de Nederlandse talkshow 'Allures' van Rumag vertelt ze daar meer over. Maar als de presentator plots vraagt naar haar inkomsten, bekent ze dat ze geen belastingen betaalt. “Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen”, antwoordt ze.

Megan verdient soms zelfs meer dan 20.000 euro per maand en daar wil ze duidelijk niets van afgeven. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg”, verduidelijkt ze. “Dat vind ik gewoon oneerlijk”, aldus Megan. Ze vertelt ook nog dat ze graag naar Dubai zou willen verhuizen, omdat het daar belastingvrij is. Echter wijst de presentator erop dat ze hier toch nog een boete zal moeten betalen. "Dat ze maar proberen", reageert ze.

In de comments vinden ze dat Megan niet slim is om dit openlijk toe te geven. “Ja pop, wij vinden dat ook oneerlijk maar het hoort er nu eenmaal bij. Wat een trees”, “Amai die is nog even dom als toen in ‘Temptation’, koekerond”, “Dat is ook het scherpste mes uit de lade”, “Steek haar verstand in een vogeltje en het vliegt achteruit” en “Denkt ze nu echt dat de belastingen haar niet gaan weten te vinden?”, klinkt het onder meer.

@rumag Snappen jullie dit ? 🤣 #temptationisland #temptationisland2022 #tempa #exonthebeachdoubledutch ♬ origineel geluid - RUMAG.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws