Na Eurosong: Gustaph spreekt klare taal over ophef rond misnoegde The Starlings TV en Radio
TV en Radio

Na Eurosong: Gustaph spreekt klare taal over ophef rond misnoegde The Starlings

Na Eurosong: Gustaph spreekt klare taal over ophef rond misnoegde The Starlings

Zaterdag kwam Gustaph met zijn ‘Because Of You’ tot iedereens grote verrassing als winnaar uit de bus om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Maar daar ontstond al snel een enorme heisa rond. De zanger reageert nu voor het eerst op alle kritiek.

Kritiek langs alle kanten na de grote ‘Eurosong 2023’-finale. Van mensen die hun favoriet niet naar de overwinning konden stemmen omdat de VRT MAX-app overbelast was. Van Loredana en The Starlings, ofwel Tom Dice en Kato Callebaut, omdat de vakjury hen serieus heeft afgestraft. En van mensen die niet tevreden zijn met onze Belgische inzending.

Winnaar Gustaph gaat niet akkoord met alle commotie op sociale media. In het gloednieuwe Play4-showbizzmagazine ‘Play Café’ bijt de zanger van zich af. “‘Waarom niet mijn favoriet en waarom wel jij?’, hoor ik. Dat is een beetje zoals bij de voetbal: je bent voor de ene of voor de andere”, zegt hij klaar en duidelijk. En daar moeten ze maar vrede mee nemen.

Maar de frustratie die bepaalde artiesten koesteren, kan Gustaph maar al te goed begrijpen. “Het is gewoon niet fijn om dan niet te winnen natuurlijk”, beseft hij. Bovendien neemt hij het allesbehalve persoonlijk. “Ik heb daar zowel met Tom als Kato (ofwel The Starlings, red.) over gebabbeld. En die hebben niets tegen mij gebracht. Tom heeft ook zelf op zijn Instagram gepost: ‘Niets tegen Gustaph, dat is echt een lieve gast en die verdient dat’”, aldus de winnaar.

Populair

Laatste nieuws