Gestaakte topper heeft zware gevolgen voor Anderlecht-spelers Sport
Sport

Gestaakte topper heeft zware gevolgen voor Anderlecht-spelers

Gestaakte topper heeft zware gevolgen voor Anderlecht-spelers

Dat de gestaakte wedstrijd op het veld van Standard zware gevolgen zou hebben voor RSC Anderlecht, was al meteen na het laatste fluitsignaal van Erik Lambrechts duidelijk. Het blijft echter niet alleen bij een forfaitnederlaag en een geldboete...

Zo heeft de wedstrijd op Sclessin ook zware gevolgen voor de spelers van paars-wit. De omstandigheden vrijdagavond hebben een impact gehad op de spelersgroep van Fred Rutten, zo weet La Dernière Heure.

Tal van spelers waren ook een dag na de feiten nog steeds aangeslagen en erg onder de indruk van wat ze hebben gezien op Sclessin. Thomas Didillon, Dennis Appiah, Sven Kums, Ivan Santini en zelfs absolute leider Kara Mbodj verlieten zaterdagvoormiddag het oefencomplex in Neerpede met een erg bedrukt gezicht.

Verschaeren opgelucht

Jonkie Yari Verschaeren - hij is nog steeds maar 17 jaar oud - was dan weer erg opgelucht dat hij snel werd opgepikt door een van zijn naasten. Het is duidelijk: de spelers zullen in de komende serieus opgelapt moeten worden op mentaal vlak. Volgende week zondag (18 uur) moet Anderlecht in eigen huis aan de bak tegen AA Gent.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws