'Eurosong'-kandidate Chérine geeft haar ongezouten mening over televoting-heisa TV en Radio
TV en Radio

'Eurosong'-kandidate Chérine geeft haar ongezouten mening over televoting-heisa

'Eurosong'-kandidate Chérine geeft haar ongezouten mening over televoting-heisa

Gustaph zal België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool, maar niet iedereen is daar even tevreden over. Zeker niet de kijkers die niet konden stemmen door een technische storing. Chérine laat nu weten wat zij daar echt van denkt.

Afgelopen weekend vond de spannende finale van ‘Eurosong’ plaats in Paleis 12 in Brussel. Gustaph kwam als winnaar uit de bus en publieksfavoriet Chérine eindigde slechts op de vierde plaats. Zowel de kijkers thuis als enkele kandidaten zoals The Starlings en Loredana zijn niet te spreken over de stemming.

Zo kwam er heel wat kritiek op de televoting. Veel kijkers konden namelijk hun stem niet uitbrengen via de applicatie omdat er een technische storing was. “Ik heb het veel gehoord, ja. Het was onvermijdbaar”, vertelt Chérine nu aan Het Laatste Nieuws. Echter heeft het volgens haar geen zin om hier nog vragen over te blijven stellen, want de VRT heeft bevestigd dat de stemming wel geldig is.

“Ik ben ook gewoon echt trots op Gustaph. Het had zo moeten zijn. Het staat zo in de sterren geschreven en we gaan er toch niets meer aan kunnen veranderen”, aldus de zangeres. Een herstemming is volgens haar dus niet nodig. "We gaan dat Gustaph niet afpakken”, zegt ze. “Hij is de winnaar, punt aan de lijn”, klinkt het duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws