Wat staat er op de planning na 'Eurosong'? Chérine onthult grote toekomstplannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat staat er op de planning na 'Eurosong'? Chérine onthult grote toekomstplannen

Wat staat er op de planning na 'Eurosong'? Chérine onthult grote toekomstplannen

Chérine zal niet naar Liverpool trekken om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Toch blijft ze hard werken aan haar muziekcarrière. In een nieuw interview verklapt ze wat we nog mogen verwachten van haar.

Afgelopen zaterdag vond het slotstuk van de preselecties voor het Eurovisiesongfestival plaats. In de grote finale van ‘Eurosong’ eindigde Chérine op de vierde plaats, maar ze heeft wel indruk gemaakt met haar Franstalige nummer ‘Ça m’ennuie pas’. Zo was ze een van de publieksfavorieten en zeker de jongere generaties zijn fan van haar.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze nu dat er mooie projecten aankomen. “Ik ben volop bezig met mijn album en als je ‘Ça m’ennuie pas’ leuk vond, dan denk ik dat mijn album ook wel in de smaak zal vallen”, verklapt ze. Het nummer gaat over haar ADHD en dat ze zich daardoor snel verveelt. “Die ADHD-touch zit wel in al mijn nummers”, geeft ze toe.

Deelnemen aan ‘Eurosong’ was een unieke kans voor Chérine, toch is dit voor haar nog maar het begin. “Ik ga een nieuw pad op nu en hopelijk blijven de mensen dat een beetje volgen”, klinkt het. Echter houdt ze haar voetjes nog even op de grond. “Net bijna tegen de deur gelopen en niet nog eens, he”, zegt ze al lachend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws