Club Brugge duidt de opvolger van Leko aan: "Philippe Clement is het Plan A" Sport
Sport

Club Brugge duidt de opvolger van Leko aan: "Philippe Clement is het Plan A"

Club Brugge duidt de opvolger van Leko aan: "Philippe Clement is het Plan A"

Philippe Clement kijkt vanavond met zijn huidige werkgever KRC Genk Club Brugge in de ogen, maar het is goed mogelijk dat de trainer volgend seizoen opnieuw bij blauw-zwart aan de slag gaat. Volgens analist Nordin Jbari bestaat er geen twijfel over en is Clement dé topkandidaat om Ivan Leko op te volgen in het Jan Breydelstadion.

“Ik denk effectief dat Philippe Clement het Plan A is van Club Brugge. KRC Genk heeft Clement een nieuw contract voorgeschoteld, maar die vroeg bedenktijd. Dat is toch al een eerste signaal”, aldus Jbari in La Dernière Heure.

“Waarom Clement zou vertrekken bij Genk? Hij zal zich wellicht wel al afgevraagd hebben hoe zijn kern bij Genk er volgend jaar kan of zal uitzien. Pozuelo is al weg, terwijl jongens als Malinovskyi en Berge wellicht ook zullen vertrekken.”

“Als Genk kampioen wordt, kan hij misschien enkele van zijn sterkhouders overtuigen om te blijven, maar dan nog wordt het moeilijk. En dan zou hij toch een nieuw team moeten bouwen", voegt Jbari er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws