-->

Frans Bauer doet droevige onthulling over zijn vrouw: "Ik dacht dat ze doodging"

Frans Bauer doet droevige onthulling over zijn vrouw:
Donderdag 19 Januari 2023 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vorig jaar sloeg plots het noodlot toe voor Frans Bauer. Zijn vrouw Mariska kreeg een herseninfarct en de zanger vreesde dat hij zijn vrouw ging verliezen. Daar vertelt hij nu openlijk meer over.

In het Nederlandse televisieprogramma ‘De Kist’ sprak Kefah Allush met Frans Bauer over het leven en de dood. De Nederlandse zanger heeft al heel wat leed en verdriet in zijn leven gekend. Toch vond hij het ergste wat hij ooit heeft meegemaakt de herseninfarct van Mariska. Frans legt ook uit wat er toen juist gebeurde.

“We waren samen. We waren aan het praten en op een gegeven moment begon ze gek te praten”, begint hij. “Voor je het weet zit je bij een huisarts en daarna in het ziekenhuis”, aldus Frans. Het ging al snel van slecht naar slechter. “Dan ga je heel gekke dingen denken. Ik dacht: ‘Ze gaat dood.’ Dat is het enige dat ik niet aan kan”, geeft hij eerlijk toe.

Toen haar toestand kritiek was, besefte Frans nog maar eens hoeveel hij van Mariska houdt. “Dan is die angst voor de kist duizend keer groter dan als ik er zelf in zou moeten gaan”, bekent hij. Hij voelde zich machteloos, maar gelukkig gaat het nu terug goed met zijn vrouw. “Het is een wonder dat ze zover is gekomen”, besluit de zanger.

TAGS  I  Frans Bauer