'Big Brother'-finaliste Liese Luwel krijgt slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

'Big Brother'-finaliste Liese Luwel krijgt slecht nieuws te horen

'Big Brother'-finaliste Liese Luwel krijgt slecht nieuws te horen

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ is intussen al een week bezig. De eerste bewoner, Judy, heeft het spel al verlaten. En net zoals vorig jaar zullen Liese Luwel en Naomi Timmerman de realityshow op de voet volgen en de afvallers op hun zetel ontvangen in hun YouTube-talkshow 'No Biggie'.

Helaas zal het bij YouTube blijven. De twee vriendinnen kregen zonet het deksel op de neus. RTL heeft hun idee zowat afgesnoept, want er komt een officiële “talkshow” om na te praten over de afgelopen afleveringen en de afvallers van ‘Big Brother’. Maar niet met Liese en Naomi als hosts.

Bewoners Nawel en Grace van vorig jaar nemen de presentatie voor hun rekening samen met Geraldine Kemper, die natuurlijk ook ‘Big Brother’ presenteert. Elke zondag komt de afvaller bij de drie vrouwen aan tafel tijdens hun ‘after talk’. Liese en Naomi krijgen er dus concurrenten bij.

"Samen bespreken wij dus met de afvallende kandidaat: confessions waar zij dan beelden bij te zien krijgen, kijkersvragen, en wij gaan natuurlijk ook vragen stellen”, laten Nawel en Grace weten. De afleveringen worden uitgezonden op de website van RTL, maar ook op de sociale media van ‘Big Brother’ zullen er af en toe fragmentjes uit hun ‘after talk’ de revue passeren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws