-->

Na grote teleurstelling over 'Eurosong' brengen The Starlings fantastisch nieuws

Na grote teleurstelling over 'Eurosong' brengen The Starlings fantastisch nieuws
Donderdag 19 Januari 2023 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Teleurstelling alom bij Tom Dice en Kato Callebaut. The Starlings konden op de valreep geen ticket naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool bemachtigen. Met slechts één punt verschil kwam Gustaph afgelopen zaterdag als winnaar uit de bus tijdens de ‘Eurosong 2023’-finale.

“1 op 4 mensen hebben gisteren voor "Rollercoaster" gestemd en dat is waanzin”, laat Tom dankbaar weten op Instagram. The Starlings waren dan wel publieksfavoriet, door hun vijfde plaats die ze van de vakjury kregen, was het moeilijk om de overwinning nog in de wacht te slepen. “De jury was duidelijk geen vriend van ons, jullie gaven ons alle liefde”, richt Kato zich tot hun fans.

“Als het van jullie afhangt, passeert ‘Rollercoaster’ vanaf vandaag dagelijks op elke muziekzender en elke streaming playlist in Vlaanderen en dat is een mooie troost”, schrijft Tom. En zo is het ook. Hun fans vragen hun nummer massaal aan op de radio, mét resultaat. Daarom besluiten Tom en Kato hen op cadeautje te trakteren. Tijdens een vragenronde op Instagram lichten ze een tipje van de sluier op over hun plannen.

Zo laten ze weten dat de fans wellicht nog een videoclip voor ‘Rollercoaster’ mogen verwachten. “Dat was (nóg) niet het plan, maar we werken eraan!”, klinkt het. Bovendien hebben The Starlings een heleboel nieuwe muziek klaarstaan. “Maar we zijn nog even aan het plannen, kijken wat de juiste timing is voor welke song”, besluiten ze. Een hoop leuke vooruitzichten dus. “Een album komt er niet meteen aan, maar 2023 zal een jaar vol nieuwe nummers worden!”

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  The Starlings  I  Kato Callebaut  I  Tom Dice