-->

Confronterend wat Hugo overkomt na Nicoles overlijden: "Er gaan tranen vloeien"

Confronterend wat Hugo overkomt na Nicoles overlijden:
Zondag 22 Januari 2023 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vorige week is het vierde en laatste seizoen van ‘#LikeMe’ van start gegaan op Ketnet. Daarin zien we Hugo Sigal weer stralen als vanouds. Toch was het waarschijnlijk geen gemakkelijk seizoen om op te nemen, want één verhaallijn is wel heel erg uit het leven gegrepen voor de zanger en acteur.

Onlangs trapte Hugo Sigal nog de avant-première van het vierde en laatste seizoen van ‘#LikeMe’ af in de Kinepolis van Antwerpen. “Ik ben blij dat Thomas Van Goethem (de bedenker van de populaire jeugdserie, red.) Hugo gevraagd heeft die introductie te doen”, denkt goede vriendin en collega Janine Bischops erover in Dag Allemaal. “Hij zag er eerst tegenop, maar ik zei: ‘Je móét weer onder de mensen komen’.”

Janine Bischops kwam in de serie als Titine, de oma van Caro (Pomelien Thijs), maar werd al snel de nieuwe liefde van directeur Wolfs (Hugo Sigal). Van Goethem verklapte eerder al in Dag Allemaal dat één van de verhaallijnen van het nieuwe seizoen wel heel dicht bij Hugo’s leefwereld kwam. In de eerste aflevering kregen we namelijk al een hint dat Titine tekenen van dementie vertoont. “Ja, maar meer mag ik daar niet over zeggen”, zegt Hugo in het weekblad.

Confronterend dus voor de zanger, aangezien zijn Nicole ook aan alzheimer leed. “Maar geloof me, dit gaat echt een heel mooi seizoen worden”, benadrukt hij wel twee keer. Wat Hugo wel al kwijt kan: “Er gaan tranen vloeien, absoluut.”

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Pommelien Thijs  I  Janine Bischops