'Temptation'-Megan reageert voor het eerst op heisa over belastingontduiking Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan reageert voor het eerst op heisa over belastingontduiking

'Temptation'-Megan reageert voor het eerst op heisa over belastingontduiking

Megan Desaever heeft voor heel wat commotie gezorgd met haar opmerkelijke uitspraken in een Nederlandse talkshow. De realityster gaf toe dat ze geen belastingen betaalt op haar inkomsten van Only Fans. Nu laat ze weten dat ze zich verkeerd heeft uitgedrukt.

Megan Desaever onthulde in ‘Allures’, een Nederlandse talkshow van Rumag, dat ze het oneerlijk vindt dat ze belastingen zou moeten betalen op haar OnlyFans-inkomsten. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft al weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk”, zei de realityster. “Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te gaan verhuizen en daar is het gewoon belastingvrij”, klonk het ook nog.

Deze uitspraak lokte heel wat reacties uit en haar bekentenis verscheen overal in de media. Nu reageert ze voor het eerst op deze heisa in het showbizzprogramma ‘Play Café’, want ze wil iets rechtzetten. “Ik snap de commentaar van de mensen wel”, geeft Megan eerlijk toe.

“Nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel”, zegt ze. Toch blijkt dat niet helemaal te kloppen. “Zo is het niet. Het is niet dat ik belastingen ontwijk of zo. Dat doe ik totaal niet”, verduidelijkt ze. “Een nobele poging om haar hachje te redden”, aldus presentator Viktor Verhulst.

Populair

Laatste nieuws