'Temptation'-Pommeline heeft droevig nieuws over gezondheid: "Fucking veel pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline heeft droevig nieuws over gezondheid: "Fucking veel pijn"

'Temptation'-Pommeline heeft droevig nieuws over gezondheid: "Fucking veel pijn"

Pommeline Tillière had het goede voornemen om terug meer te gaan sporten in 2023. Echter lijkt een pijnlijk voorval daar weer een stokje voor te willen steken. De realityster legt op Instagram uit wat er aan de hand is.

Pommeline Tillière, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, gaf nog maar pas toe dat ze zich niet meer zo fit voelde. Daarom besloot ze om het nieuwe jaar goed te starten door terug vaker naar de fitness te gaan. Op haar Instagrampagina geeft ze geregeld een update over haar work outs, maar nu heeft ze minder goed nieuws te melden.

“Ik ben opgestaan met fucking veel kniepijn en ik ben gaan slapen zonder”, klinkt het gefrustreerd. “Leg het me uit, ik weet niet hoe dat komt”, aldus Pommeline. “Als het niet beter is, moet ik naar de dokter en dan ga ik waarschijnlijk even niet kunnen sporten. Dat heb ik weer”, zucht ze.

Toch probeert de realityster er het beste van te maken en traint ze nu alleen haar bovenlichaam. “Ik ga mijn knie niet overbelasten, want het doet wel echt pijn”, bekent ze. “Dat is echt weer typisch, maar oké. We proberen de moed erin te houden”, sluit ze op een positieve noot af.

'Temptation'-Pommeline heeft droevig nieuws over gezondheid: "Fucking veel pijn"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws