'The Masked Singer' kondigt op spectaculaire wijze nóg een nieuw pak aan: "Amai" TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer' kondigt op spectaculaire wijze nóg een nieuw pak aan: "Amai"

'The Masked Singer' kondigt op spectaculaire wijze nóg een nieuw pak aan: "Amai"

VTM onthulde nog maar pas de eerste acht kostuums van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Vandaag mogen we al kennismaken met het negende pak, genaamd Kosmos.

VTM pakt groots uit voor de nieuwe reeks van ‘The Masked Singer’. Zo zullen er maar liefst veertien pakken op het podium verschijnen en eerder kregen we al een eerste glimp te zien van de eerste acht kostuums. Nu onthult het programma ook het negende pak en dat vond plaats op de Meir in Antwerpen. Zo verscheen er plots een nieuw karakter op een grote mural.

“Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Neen, dat is het niet. Het is Kosmos die je op de Meir ziet”, schrijft VTM op Facebook. Natuurlijk verklapt de zender ook al wat meer over het nieuwe pak. “Kosmos is alwetend, er is niets dat aan haar alziend oog ontsnapt. Ze heeft natuurlijk recht van spreken, want ze ontstond 13 miljard jaar geleden al”, klinkt het.

“Ondanks haar hoge leeftijd, ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Kosmos is helemaal in balans, ze straalt rust en kalmte uit. Ze is op aarde met een missie: iedereen gelukkig maken. Ze wil alle mensen overtuigen van ‘the bigger picture”, aldus VTM. De fans reageren alvast erg enthousiast op deze aankondiging. "Oh wauw", "Ook echt mooi", "Topkostuum" en "Spannend", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws