-->

André Hazes en Monique weer uit elkaar? Roddeltante Yvonne Coldeweijer dropt bom

André Hazes en Monique weer uit elkaar? Roddeltante Yvonne Coldeweijer dropt bom
Woensdag 18 Januari 2023 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw een scoop beet. De juicekoningin heeft alweer schokkend nieuws over het liefdesleven van André Hazes te melden, want volgens haar zou de zanger Monique Westenberg alweer gedumpt hebben.

André Hazes en Monique Westenberg, een zeer complex verhaal. In 2016 verwelkomden ze samen een zoontje, Dré, en in 2020 vroeg André haar ten huwelijk. Nog geen drie maanden na het aanzoek, ging de zanger ervandoor met zijn nieuwe vriendinnetje Sarah van Soelen. De laatste tijd bleek het wel terug goed te gaan tussen André en Monique. Zo gingen er zelfs geruchten de ronde dat André opnieuw met haar wilde trouwen.

Echter schrijft Yvonne Coldeweijer nu dat hij haar alweer gedumpt heeft. “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Monique", verklapt ze. "Heeft André een ander? Wie weet, zou heel goed kunnen. Hij staat er in ieder geval wel weer voor open en heeft nu geen interesse meer in Monique”, legt de roddeltante uit.

Volgens Coldeweijer dacht André dat het grote publiek hem enkel een comeback zou gunnen als hij terug samen zou zijn met Monique. “Dat is natuurlijk uiteindelijk helemaal niet waar hij warm op loopt”, zegt ze. “Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig”, besluit de juicekoningin.