Na 'Familie'-exit: Maxime De Winne spreekt klare taal over Margot Hallemans TV en Radio
TV en Radio

Na 'Familie'-exit: Maxime De Winne spreekt klare taal over Margot Hallemans

Na 'Familie'-exit: Maxime De Winne spreekt klare taal over Margot Hallemans

Na acht jaar moest Maxime De Winne afscheid nemen van zijn geliefde collega’s. In een nieuw interview moet hij nu nog wat kwijt over zijn tegenspeelster Margot Hallemans.

Maxime De Winne vertolkte zo’n acht jaar de rol van Quinten. Quinten moet naar de gevangenis en dat betekent ook het vertrek van Maxime. “Bedankt lieve fans voor de heerlijke jaren. En wie weet zien we elkaar ooit terug. Hier in België vallen de straffen op drugshandel wel mee”, schreef hij op sociale media.

Zijn laatste dag op de set was bijzonder emotioneel. “De cast kwam me uitwuiven en applaudisseerde”, vertelt Maxime aan TV-Familie. “Hun knuffels en woorden raakten me. Veel meer dan ik had verwacht”, biecht hij op. Vooral het afscheid met Margot Hallemans viel hem zwaar. Toch blikt hij terug op een fantastische samenwerking met de actrice die Hanne speelt in de soap.

“Margot en ik hadden een mooie, warme werkrelatie”, geeft hij toe. “Ook naast het werk stuurden we berichtjes. We steunden elkaar in ons privéleven”, zegt Maxime. Bovendien zagen ook de kijkers dat het goed klikte. “Onze personages waren voor de makers lang het symbool van onvoorwaardelijke liefde”, aldus de acteur. Hij verklapt ook nog dat hij Margot zeker zal blijven zien.

Populair

Laatste nieuws