Jean-Marie Pfaff krijgt bakken kritiek over zich heen: "Familie is mediageil” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff krijgt bakken kritiek over zich heen: "Familie is mediageil”

Jean-Marie Pfaff krijgt bakken kritiek over zich heen: "Familie is mediageil”

Jean-Marie Pfaff nam recent een promofilmpje op voor de Belgische Tin Unie. Zo roept de ex-keeper onder meer op om duurzamer om te springen met tin, maar al snel krijgt hij heel wat nare reacties naar het hoofd geslingerd.

“Wist je dat er in uw gsm of computer tin zit?”, begint Jean-Marie Pfaff in het promofilmpje voor de Belgische Tin Unie. Hij legt vervolgens uit dat tin steeds moeilijker te verkrijgen is en het dus belangrijk is dat mensen goed recycleren. Een oproep met goede bedoelingen, maar op sociale media krijgt Jean-Marie heel wat kritiek te verduren.

“Hij zou nog stront verkopen als het maar opbrengt”, klinkt het onder meer in de reacties. Gelukkig neemt zijn jongere zus Anne het meteen op voor hem. “Dat kan jij niet, hé”, reageert ze meteen. Op de commentaar ‘Het is een familie met streken. Ze denken dat ze meer zijn dan een ander’, antwoordde Anne het volgende: “Goed, hé. Je bent toch niet jaloers zeker?”

Zelf heeft Jean-Marie nog niet gereageerd op deze negatieve commentaar en hij zal dat hoogstwaarschijnlijk ook niet doen. De familie Pfaff krijgt namelijk wel vaker zo'n dingen te horen. Echter is het nu ook niet meer nodig dat Jean-Marie er nog iets over zegt nadat zijn zus hem openlijk verdedigde in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws