Carmen Pfaff neemt het op voor Jean-Marie na harde kritiek: "Blijft een raadsel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carmen Pfaff neemt het op voor Jean-Marie na harde kritiek: "Blijft een raadsel"

Carmen Pfaff neemt het op voor Jean-Marie na harde kritiek: "Blijft een raadsel"

Jean-Marie Pfaff nam onlangs een promofilmpje op voor de Belgische Tin Unie. Al snel kreeg hij bakken kritiek over zich heen en daar moet zijn vrouw Carmen nu nog wat over kwijt.

Jean-Marie Pfaff moet snoeiharde commentaar slikken nadat hij in een filmpje oproept om producten met tin beter te recycleren. “Die familie is mediageil”, “Amai, Jean-Marie heeft precies net z’n 91ste verjaardag gevierd”, “Het is een familie met streken. Ze denken dat ze meer zijn dan een ander” en “Hij zou nog stront verkopen, als het maar opbrengt”, klinkt het onder meer in de comments.

Zijn jongere zus Anne reageerde fel op deze reacties, maar ook Carmen Pfaff moet nu iets kwijt over de heisa. “We zijn al blij dat ons Anne reageert op die commentaren, dan moeten wij dat niet doen”, zegt ze al lachend. Bovendien vertelt ze in TV-familie ook dat zij en Jean-Marie daar nooit op zullen reageren.“Die berichten lezen wij niet. Jean-Marie en ik zitten daar trouwens niet op”, aldus Carmen.

“Wat heb je er nu aan om dingen te vertellen over mensen? Mensen die je amper of niet kent. Nee, dat blijft voor mij een raadsel”, zegt ze. Toch laat ze zo’n commentaar niet aan haar hart komen. “Laat de mensen maar zeggen. Het kan me niet schelen wat de mensen van ons denken. Dat ze zeggen wat ze willen. Wij liggen er in elk geval niet wakker van", besluit Carmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws