"'Big Brother' zou dat eens moeten bestraffen!": fans gefrustreerd door bewoners TV en Radio
TV en Radio

"'Big Brother' zou dat eens moeten bestraffen!": fans gefrustreerd door bewoners

"'Big Brother' zou dat eens moeten bestraffen!": fans gefrustreerd door bewoners

Ondertussen vertoeven de kandidaten al zo’n twee weken in het ‘Big Brother’-huis. Verschillende kijkers laten nu weten dat ze zich dood ergeren aan iets dat meerdere kandidaten doen.

Sinds 9 januari kunnen we weer kijken naar ‘Big Brother’. De fans hebben al heel wat uren gekeken naar de livestream en ze hebben nu ook iets vervelends opgemerkt. Op sociale media uiten ze nu hun ongenoegen, want ze vinden het echt niet oké dat de kandidaten continu fluisteren.

Dat doen ze natuurlijk bewust zodat niet iedereen hoort wat ze zeggen tegen elkaar. Echter vinden de fans dat ze dit niet zouden mogen toelaten. “‘Big Brother’ zou dat fluisteren eens moeten verbieden of bestraffen”, schrijft een kijker. “Juist” en “Akkoord”, reageren enkele fans al snel.

“Vroeger gaf hij daar toch ook een opmerking over” en “Of gewoon door de luidsprekers laten horen”, zeggen ze ook nog. Andere kijkers vragen zich dan weer af waarom ze dat zo vervelend vinden. “Waarom mogen ze niet fluisteren? Niets mis mee”, klinkt het. ““Waarom? Als je het geluid wat harder zet dan kan je het best verstaan”, grapt iemand ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws