Maand na nieuwe relatie: Jani Kazaltis verbluft met bijzonder nieuws over vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maand na nieuwe relatie: Jani Kazaltis verbluft met bijzonder nieuws over vriend

Maand na nieuwe relatie: Jani Kazaltis verbluft met bijzonder nieuws over vriend

Jani Kazaltzis weet wel hoe hij een grote aankondiging moet brengen. Een paar weken geleden maakte hij in ‘Vrede op Aarde’ op Eén bekend dat hij opnieuw van straat was. In het nieuwe Play4-programma ‘Play Café’ deed hij opnieuw een opvallende onthulling over zijn liefdesleven.

“Mijn hoogtepunt van 2022... Ik ben van ‘t straat", zei Jani een kleine maand geleden in ‘Vrede op Aarde’. “Amai, ik word zenuwachtig. Ik ben precies 16 jaar. Ja, ik heb een vriendje.” De 33-jarige Antwerpse influencer Jens Fissers wist het hart van Jani (43) te stelen.

“Ik ben heel gelukkig, echt waar”, glundert Jani in het nieuwe showbizzprogramma ‘Play Café’ als hij over zijn prille relatie praat. Alhoewel, pril kunnen we het niet noemen. “Ik heb dit nog nooit verteld”, lacht de stylist. “Ik weet dat ik gezegd heb dat ik nog maar pas samen ben met mijn vriend, maar dat was een heel vluchtig moment en ik was een beetje in de war. Maar eigenlijk zijn we dus al twee jaar samen.”

Of het tv-gezicht zijn relatie bewust buiten de schijnwerpers gehouden heeft? “Eigenlijk niet, iedereen rondom ons wist het wel”, weet Jani te vertellen. Het nieuws is dus simpelweg nooit eerder aan het licht gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws