Klaasje Meijer krijgt zware klap te verwerken: "Rust zacht, lieve vriend" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Klaasje Meijer krijgt zware klap te verwerken: "Rust zacht, lieve vriend"

Klaasje Meijer krijgt zware klap te verwerken: "Rust zacht, lieve vriend"

Klaasje Meijer kreeg gisteren helaas een zware klap te verwerken. Het ex-K3’tje moest afscheid nemen van haar trouwe viervoeter, Nero. Dat laat ze zelf weten op Instagram.

Pijnlijk nieuws voor Klaasje Meijer. Nero, de hond van ouders, waar ze dus mee opgegroeid is, is gisteren helaas overleden. De 27-jarige zangeres deelt een mooie foto van haar trouwste vriend op Instagram. “Afscheid genomen van onze grote lieve vriend”, schrijft Klaasje. “Rust zacht, Nero.”

Klaasje is er duidelijk het hart van in. Gelukkig kan ze meteen op steunbetuigingen uit alle hoeken rekenen. Ex-mede-K3’tje Hanne Verbruggen is de eerste om haar een hart onder de riem te steken en laat enkele hartjes achter onder de foto. Maar ook haar volgers bieden Klaasje een troostende schouder aan.

“Afscheid nemen van een trouwe metgezel valt altijd zwaar”, “Sterkte met dit grote verlies”, “Oh nee, vreselijk! Sterkte voor jou en je gezin”, “Gecondoleerd”, “Veel knuffels”, “Zo pijnlijk, veel sterkte lieverd”, “We weten helaas hoe het voelt, veel goede moed” en “Rust zacht, Nero’tje”, luidt het in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws