Siska Schoeters en Niels Destadsbader maken groot nieuws bekend: "Moh, de max" TV en Radio
TV en Radio

Siska Schoeters en Niels Destadsbader maken groot nieuws bekend: "Moh, de max"

Siska Schoeters en Niels Destadsbader maken groot nieuws bekend: "Moh, de max"

Dat Siska Schoeters en Niels Destadsbader goed met elkaar kunnen opschieten, weten we intussen wel al. Zelfs relatiegeruchten durven hier en daar eens op te laaien. Maar nu kondigen de twee VRT-gezichten wel heel leuk nieuws aan op sociale media.

Enkele foto’s op Instagram deden sommige volgers al vermoeden dat er iets zou bloeien tussen Siska en Niels. Maar niets is minder waar. De twee gaan gewoon als boezemvrienden door het leven. Én als goede collega’s. Na ‘Zomerhit’ slaan de twee presentatoren opnieuw de handen in elkaar.

Zoals we al een tijdje wisten, duiken Siska en Niels binnenkort samen op in het nieuwe Eén-prgramma ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’, waarin ze op zoek gaan naar het beste danstalent van Vlaanderen. Niels zal dan wel niet aan Siska’s zijde staan - Aster Nzeyimana neemt de presentatie samen met haar voor zijn rekening -, ze kijken allebei enorm uit naar de start van de show. En die komt dichterbij dan we denken.

Siska en Niels hebben eindelijk de startdatum van het gloednieuwe programma bekend gemaakt. Vanaf 4 februari kan je elke zaterdagavond een streepje dans meepikken op Eén. “Ik wou dat het al 4 februari was”, schrijft Niels op Instagram. En zijn volgers duidelijk ook. “Moh, de max!”, “Ik kijk er al naar uit”, “Vaste afspraak op zaterdag”, “Ben benieuwd”, “Ziet er leuk uit” en “Gaan jullie goed doen”, lezen we in de reacties.

Populair

Laatste nieuws