'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen deelt somber nieuws over dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen deelt somber nieuws over dochtertje

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen deelt somber nieuws over dochtertje

In december vierden Kim Van Oncen en haar man Niels De Jonck dat ze tien jaar samen waren. Thuis hebben ze intussen ook twee schatten van kinderen rondlopen: hun zoontje Jack en dochtertje Stella. Over die laatste heeft de ‘Dertigers’-actrice nu helaas minder leuk nieuws te melden.

“De voordelen van een wild kind”, schrijft de actrice ironisch op Instagram. Na een ongelukje op de trampoline heeft de kleine Stella afgelopen weekend helaas haar scheenbeen gebroken. “Dus de komende weken zie je haar hier zo verschijnen”, gaat Kim Van Oncen verder. Daarbij deelt ze enkele foto’s van de pechvogel met haar been in het gips.

Gelukkig laat Kim weten dat alles intussen oké is thuis. “De tranen zijn ondertussen gedroogd en Stella was ook heel flink”, klinkt het. “Voor de rest - nu de pijn aan het beteren is - leeft ze haar best life. Wat tv kijken, iPad-spelletjes spelen, wat ze tot nu nog nooit mocht (damn!), extra ijsjes, de MUA die nu naar mama thuis komt, de verpleegster heel het ziekenhuis laten afzoeken voor een roze gips, massages en teentjes lakken in de zetel, samen (proberen te) werken met mama… Wij zijn dan hier, hé”, aldus Kim.

De volgers van de ‘Dertigers’-actrice steken haar dochtertje alvast een hart onder de riem/ “Ocharme”, “Hopelijk snel beter”, “Veel beterschap, Stella”, “Spoedig herstel” en “Oef, ze kan alweer lachen ondertussen, succes daar!”, luidt het in de opmerkingen.

Populair

Laatste nieuws