Vijfde dode van het seizoen in 'Thuis'? "Ik heb hier een geen goed gevoel bij" TV en Radio
TV en Radio

Vijfde dode van het seizoen in 'Thuis'? "Ik heb hier een geen goed gevoel bij"

Vijfde dode van het seizoen in 'Thuis'? "Ik heb hier een geen goed gevoel bij"

Bij ‘Thuis’ moesten de fans de laatste tijd helaas al heel wat personages vaarwel wuiven. Onlangs kwam Paulien (Tina Maerevoet) na 14 seizoenen nog om het leven, maar eerder dit seizoen sneuvelden ook Kobe, Chris en Elke, de mama van Joren. Volgens de kijkers mogen we binnenkort opnieuw een sterfgeval verwachten.

Thilly (Lauren Müller) is naar oude gewoonte weer met de noorderzon vertrokken. Maar niet zonder iets van zich te laten horen deze keer. Ze gaf regelmatig updates aan het thuisfront. Maar plots geeft de reisduif geen teken van leven meer. Ook grote zus Judith (Katrien De Ruysscher) en beste vriendin Christine (Daphne Paelinck) kunnen haar niet meer bereiken. Sommige fans voelen de bui al hangen. “Ik heb het gevoel dat dit slecht zal aflopen”, schrijven ze in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’.

“Thilly is verongelukt tijdens haar wandeling zeker?”, voorspelt een trouwe kijker. Ze ging op reis namelijk mee hiken naar een waterval met een wildvreemde jongeman. “Ik vrees dat er iets zal gebeuren bij de waterval”, “Sowieso gevallen” en “Ik had er ook een raar voorgevoel bij”, reageren enkele fans. Anderen denken dan weer dat Thilly lange tijd vermist zal zijn.

Maar sommigen gaan nog een stapje verder. “Die gast heeft haar iets aangedaan”, “Zomaar meegaan met iemand die ze niet kent, het leek me best louche” en “Ze is misschien vermoord”, speculeren ze verder. Fans denken dus dat we het laatste van Thilly hebben gezien. “Anders zouden ze haar reis nooit zo in beeld brengen”, merkt iemand op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws