Hugo hakt moedige knoop door na overlijden van Nicole: "Ik wens je veel geluk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo hakt moedige knoop door na overlijden van Nicole: "Ik wens je veel geluk"

Hugo hakt moedige knoop door na overlijden van Nicole: "Ik wens je veel geluk"

Op 4 november 2022 veranderde Hugo Sigals leven compleet. Na een ongelukkige val van de trap moest hij helaas afscheid nemen van zijn grote liefde Nicole Josy, die al een hele tijd aan alzheimer leed. Bezorgdheid alom dat ook hij zich zou laten gaan. Maar hoe moeilijk het ook is, de zanger en acteur lijkt stilaan uit een diep dal te klimmen.

Zo woonde Hugo afgelopen zaterdag de grote ‘Eurosong 2023’-finale bij, waar hij verrast werd met een prachtig eerbetoon aan zijn Colleke toen de zeven kandidaten hun Songfestivalhit ‘Baby, baby’ optraden. Bovendien trapte hij een kleine twee weken geleden de avant-première van het laatste ‘#LikeMe’-seizoen af in de Kinepolis van Antwerpen.

“Ik ben blij dat Thomas Van Goethem (de bedenker van de populaire jeugdserie, red.) Hugo gevraagd heeft die introductie te doen”, vindt goede vriendin en collega Janine Bischops in Dag Allemaal. “Hij zag er eerst tegenop, maar ik zei: ‘Je móét weer onder de mensen komen’.” En deugd heeft het in ieder geval gedaan. Hugo besluit niet langer bij de pakken te blijven zitten en wil zich niet langer op te sluiten.

“Jullie reacties zijn heel mooi om te lezen. Bedankt lieve mensen! Ik wil weer vooruit in het leven dat me rest, samen met jullie en met Colleke”, laat de zanger weten op Instagram. Bovendien staat Hugo opnieuw open voor nieuwe opdrachten. “Dat is mooi om te lezen! Ik wens u veel geluk ondanks het gemis van Nicole”, schrijft één van zijn volgers. “Je mag genieten, dat is ook verdriet verwerken. Het leven gaat door en je pijn voel je toch”, steekt iemand hem nog een hart onder de riem.

Populair

Laatste nieuws