Viktor Verhulst verneemt opnieuw slecht nieuws: "Het is er echt over" TV en Radio
TV en Radio

Viktor Verhulst verneemt opnieuw slecht nieuws: "Het is er echt over"

Viktor Verhulst verneemt opnieuw slecht nieuws: "Het is er echt over"

Viktor Verhulst is sinds deze week regelmatig te zien in het gloednieuwe Play4-showbizzmagazine ‘Play Café’. De presentator kreeg eerder al bakken kritiek over zich heen en daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan.

Toen bekend raakte dat Viktor Verhulst het nieuwe showbizzprogramma zou gaan presenteren, kreeg hij meteen de volle laag op sociale media. “Altijd dezelfde smoelen, dat begint echt tegen te steken”, “Hij heeft het niet, laat die kerel toch achter de schermen werken”, “Viktor heeft vast wel enkele talenten, zijn achternaam bijvoorbeeld, maar laten we eerlijk wezen, presenteren hoort niet thuis in dat rijtje”, “Met dank aan de papa” en “Hij is 'de zoon van', natuurlijk”, waren een paar van die commentaren op Facebook.

Maar daar houdt de kritiek niet op. Ook de promofoto’s voor ‘Play Café’ lokten heel wat negatieve reacties uit en dat omdat er te veel gesleuteld lijkt te zijn aan de gezichten van Viktor Verhulst, Evi Hanssen, Celine Van Ouytsel, Tatyana Beloy en Matthias Vandenbulcke, die de show afwisselend zullen presenteren.

“Wat is er gebeurd met het gezicht van Viktor en Evi? Iets té veel photoshop”, merkt iemand op op Facebook. En ze is lang niet alleen. “Amai, die photoshop is wel héél heftig”, “Het is erover”, “Al die foto’s zo bewerkt…”, “Geen rimpeltje te bespeuren” en “Duidelijk aan gewerkt”, lijkt iedereen het erover eens.

Populair

Laatste nieuws