-->

Julie Van den Steen lijkt nu al meer te verklappen over 'The Masked Singer'

Julie Van den Steen lijkt nu al meer te verklappen over 'The Masked Singer'
Zondag 22 Januari 2023 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vanaf 3 februari zullen we weer elke vrijdagavond aan de beeldbuis gekluisterd zitten voor Vlaanderens leukste zangwedstrijd. En het belooft dit jaar spectaculairder te worden dan ooit tevoren. Dit kan Julie Van den Steen al verklappen over het nieuwe seizoen.

“Er zijn toch wel wat verschillen met de vorige seizoenen”, merkt Julie Van den Steen op in TV-Familie. Er zijn dit jaar inderdaad enkele serieuze veranderingen op til: veel meer pakken, nieuwe speurders én een gloednieuwe presentator. “Maar persoonlijk vind ik vooral dat de show geëvolueerd is. Het is allemaal een niveautje hoger”, kan de speurder al verklappen.

“Daarmee bedoel ik dat de deelnemers het toch wat ernstiger nemen”, gaat Julie verder. “Want nu weten ze wat hen te wachten staat. Zingen in die zware pakken bij bloedhete bikramyoga-temperaturen is niet simpel, het is topsport. En ik merk dat de deelnemers daar nu beter op voorbereid zijn.” “Er zitten dit jaar opnieuw heel goeie zangers bij”, klinkt het ook. “Maar voor mij is dat eigenlijk niet het belangrijkste. Voor mij draait het vooral om wie er in dat pak zit.” En ook dat zal soms erg verrassend zijn.

Bovendien vindt ze dat Jens Dendoncker zijn rol van presentator met glans uitvoert. “Hij doet het geweldig. Echt, ik ben zó trots op hem! Want het is geen gemakkelijke taak, hoor. Tenslotte moet hij de rol overnemen van iemand die de mensen gewoon waren”, vindt Julie. “Het is zalig om te zien hoe hij gewoon zichzelf blijft in de glittershow die ‘The Masked Singer’ is. Ja, ook Jens zal als presentator verrassen!”, onthult de blondine.