Martine Jonckheere deelt opnieuw moeilijk nieuws over strijd tegen borstkanker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere deelt opnieuw moeilijk nieuws over strijd tegen borstkanker

Martine Jonckheere deelt opnieuw moeilijk nieuws over strijd tegen borstkanker

Zestien jaar geleden voerde Martine Jonckheere een moedige strijd tegen borstkanker, vlak voor kerst kreeg ze helaas te horen dat ze hervallen was. Deze keer ontdekten ze een tumor in haar andere borst. Vandaag is een belangrijke dag in haar behandelingsproces.

Vandaag is een spannende dag voor Martine Jonckheere. De voormalige ‘Familie’-actrice moet straks voor de tweede keer een borstoperatie ondergaan. Net zoals zestien jaar geleden wordt haar andere borst geamputeerd. Dat liet ze maandagavond weten in ‘Play Café’ op Play4. “Als ik hiermee mijn leven kan redden, hoef ik er niet lang over na te denken”, besluit Martine in Dag Allemaal.

Daar plaatste ze gisterenavond nog een bijzondere boodschap over op Instagram. “Donderdagavond, 22h. De avond vóór de ingreep die mijn leven even overhoop zal halen”, schrijft de voormalige soapactrice vol spanning. “Morgen is mijn grote dag, en Martine wordt Martin”, grapt ze. “Sorry, mijn manier om er mee om te gaan! Maar bij deze: mercikes aan al die mensen om mij een hart onder de riem te steken! Het is écht hartverwarmend! En ik neem jullie in gedachten mee als ik straks mijn strijd moet voeren”, rondt ze haar emotionele berichtje af.

Een belangrijke dag dus. “Veel sterkte”, “Veel moed en kracht samen met uw ventje”, “Ik brand een kaarsje vandaag”, “Succes”, “Kop op Martine, ook dit ga je doodspartelen. Je bent een sterke vrouw” en “Courage Martin(e). Komt goed!”, steken Martines volgers haar een hart onder de riem.

Populair

Laatste nieuws