Zanger Christoff maakt heuglijk nieuws bekend over Joren uit 'Blind Getrouwd' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Christoff maakt heuglijk nieuws bekend over Joren uit 'Blind Getrouwd'

Zanger Christoff maakt heuglijk nieuws bekend over Joren uit 'Blind Getrouwd'

Joren Dumont toverde zich al snel om tot één van de meest geliefde kandidaten uit het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Daar denkt zanger Christoff hetzelfde over. De twee zijn al jaren de beste vrienden. En nu komen ze met groot nieuws op de proppen.

Als Brecht en Dziubi volgende zaterdag een ‘Kastaar!’ winnen, beloofde Joren het liedje 'Ik heb 3 haren op m'n borst, ik ben een beer' in zijn onderbroek te zingen op de Grote Markt van Antwerpen. Grappig, en tegelijk een mooie publiciteitsstunt. Want samen met goede vriend Christoff brengt hij het nummer nu ook officieel uit.

Het ging na ‘Blind Getrouwd’ meteen viraal op TikTok. “En Qmusic draait het fragment zelfs nog wékelijks”, vertelt Joren in Het Laatste Nieuws. Wel, “vanaf nu kunnen luisteraars onze eigen versie downloaden of afspelen.” Christoff hoopt alvast dat het het nieuwe 'Atje voor de sfeer' wordt, al doet hij het puur voor zijn plezier, want van Jorens zangtalent moeten ze het niet hebben.

“Onze-Lieve-Heer was heel gul bij het uitdelen van skills, maar zangtalent heeft hij Joren niet gegeven”, lacht Christoff. Maar ambiance verzekerd, dat kan Joren als de beste. “Je hoort de vriendschap erin en daar draait het om. Ik ben blij dat ik na 30 jaar carrière eindelijk kan afvinken dat ik samen met m'n beste vriend een nummer opgenomen heb”, denkt de schlagerzanger erover.

Weddenschap verloren

Volgens Christoff is dit duet met zijn beste vriend “een zotte après-ski afslag in mijn carrière”. Maar vooral het gevolg van een verloren weddenschap. “Ik had voorspeld dat Joren tijdens zijn huwelijksnacht meteen zou scoren in bed, maar da's hem niet gelukt”, lacht Christoff. “Een tegenprestatie was niet zo moeilijk te verzinnen. Ik zing al jaren het berenliedje om Christoff wakker te maken tijdens onze reisjes in Marbella. Tot grote ergernis, want hij háát dat nummer. Maar Vlaanderen smult er duidelijk van”, aldus Joren.

Populair

Laatste nieuws