-->

'Temptation'-Rodanya heeft erg droevig nieuws te melden over haar oudste zoontje

'Temptation'-Rodanya heeft erg droevig nieuws te melden over haar oudste zoontje
Zaterdag 21 Januari 2023 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Rodanya Kelsey heeft niet zo’n leuk nieuws te melden over haar oudste kindje Levay. Op haar Instagramverhaal vertelt ze wat er juist aan de hand is.

Rodanya Kelsey kennen we nog van ‘Temptation Island’. Na haar deelname aan het programma kreeg ze twee kindjes met Morgan, een zoontje Levay en een dochtertje Feyla. Jammer genoeg liep hun relatie niet veel later op de klippen. Ondertussen heeft Rodanya een nieuwe vriend en een maand geleden is ze bevallen van een tweeling.

Op 1 december 2022 mocht ze een jongetje Lío Mayne en een meisje Ella June verwelkomen. Deze week vierde Rodanya de verjaardag van haar oudste zoontje, maar ze heeft niet alleen leuk nieuws te vertellen over Levay. Zo laat de mama ook weten dat hij een ongelukje heeft gehad in de kinderopvang.

Birthday shoppen met mijn draakje en zijn blauwe oog”, schrijft Rodanya bij een kiekje van haar oudste zoontje. Ze verklapt ook meteen wat er juist gebeurd is. “Hij is bij de opvang gevallen en het is na vijf dagen nog steeds super blauw en dik”, klinkt het triest. Jammer dat hij zo zijn derde verjaardag moest vieren.

TAGS  I  Rodanya Kelsey  I  Temptation Island