-->

Plant Josje Huisman een grote comeback? Ex-K3'tje verklapt opvallend antwoord

Plant Josje Huisman een grote comeback? Ex-K3'tje verklapt opvallend antwoord
Zaterdag 21 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In 2015 nam Josje Huisman definitief afscheid van K3, maar sinds haar vertrek bij de populairste meidengroep van België en Nederland bracht ze wel nog enkele singles uit. Denkt ze nu aan een grote comeback?

In 2015 kondigde Josje Huisman aan dat ze gingen stoppen met K3. Toch zei ze nog geen vaarwel tegen haar zangcarrière. Zo nam ze in 2017 deel aan ‘Liefde voor muziek’ en bracht ze haar eerste solonummer ‘Gasolina’ uit. Helaas leverde die single haar geen hitnotering op.

Toch probeerde Josje het in 2019 nog eens met twee nummers ‘Laat Ze Maar’ en ‘Wat Doe Je Nou’. Ook deze nummers waren geen succes. Wat wél veel aandacht kreeg, was haar deelname aan de Nederlandse versie van ‘The Masked Singer’. Sindsdien focust Josje zich vooral op het maken van hoeden.

Kriebelt het om terug op een podium te willen staan? Tijdens een vragenrondje op Instagram geeft ze een opmerkelijk antwoord op de vraag of ze nog eens zou willen optreden. “Ik droom er soms ineens vaak over, dus ik denk het wel”, aldus Josje. “Alleen vergeet ik in mijn droom wat ik moet zingen of kan ik het podium niet vinden, ben ik veel te laat of ken ik überhaupt het hele lied niet”, zegt ze al lachend.

TAGS  I  Josje Huisman