Ongelooflijk wat Tom Waes overkomt: presentator kan zijn eigen ogen niet geloven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongelooflijk wat Tom Waes overkomt: presentator kan zijn eigen ogen niet geloven

Ongelooflijk wat Tom Waes overkomt: presentator kan zijn eigen ogen niet geloven

‘Reizen Waes’ is nog niet zo lang achter de rug, of Tom Waes schittert alweer in het gloednieuwe programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Dat de presentator razend populair is bij het brede publiek, is geen grote verrassing meer. Maar wat hij nu meemaakt, had hij zelfs niet zien aankomen.

Tom Waes besloot gisteren op de trend te springen en een TikTok-account aan te maken. Al kwam hij niet zelf met dat idee op de proppen. Influencer Ender Scholtens wist de 54-jarige presentator, die te gast was in zijn podcast ‘Gossip Guy’, te overtuigen een profiel aan te maken onder de naam 'Tiktomwaes'.

In zijn eerste video daagt Tom de influencer meteen uit. “Ik heb nu één volger, Ender heeft er 85.000. Ik kom binnen een halfjaar terug naar Ender en dan wil ik meer volgers hebben dan hem”, roept Tom zijn ene volger op. Maar een halfjaar moest de presentator niet wachten, zelfs geen 24 uur. Op een dag tijd scoorde Tom ruim 89.000 volgers. Intussen staat de teller zelfs al op 98.000.

“Het is u al gelukt, op één dag tijd”, “Je hebt al meer”, “Zalig”, “Niet normaal”, “Geweldig” en “Go go go”, reageren Toms volgers dolenthousiast. “Hahaha, hoe straf is dit”, vindt ook ‘Big Brother’-finaliste Liese Luwel.

@tiktomwaes

lol first tiktok

♬ origineel geluid - TikTom Waes

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws