Na 'Eurosong'-nederlaag kondigen The Starlings prachtig nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 'Eurosong'-nederlaag kondigen The Starlings prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

Na 'Eurosong'-nederlaag kondigen The Starlings prachtig nieuws aan: "Proficiat!"

Teleurstelling alom bij Tom Dice en Kato Callebaut. The Starlings konden op de valreep geen ticket naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool bemachtigen. Met slechts één punt verschil kwam Gustaph afgelopen zaterdag als winnaar uit de bus tijdens de ‘Eurosong 2023’-finale. Nog geen week later kunnen ze zich nu optrekken aan een pak beter nieuws.

1 op de 4 mensen stemden The Starlings met ‘Rollercoaster’ naar de overwinning. Tom en Kato werden zo duidelijk dé publieksfavoriet, maar door hun vijfde plaats die ze van de vakjury kregen, was het bijna een onmogelijke opgave. “De jury was duidelijk geen vriend van ons, jullie gaven ons alle liefde”, richtte Kato zich vorige week tot hun fans op Instagram. “Als het van jullie afhangt, passeert ‘Rollercoaster’ vanaf vandaag dagelijks op elke muziekzender en elke streaming playlist in Vlaanderen en dat is een mooie troost”, vulde Tom aan.

En zo geschiedde. ‘Rollercoaster’ werd massaal aangevraagd op de radio en werd zojuist bekroond tot Q-Topschijf. “Beste. Verrassing. OOIT”, schrijven The Starlings dolgelukkig op Instagram. “Typen zonder hoofdletters is moeilijk, want WIJ ZIJN ZO EXCITED! WHAAAAAA. DANKJEWEL QMUSIC! Dit hadden we wel even nodig. Hier gaan we van genieten”, besluiten ze.

Het koppeltje wil hun trouwe fans dan ook uit het diepste van hun hard bedanken. “Dit is ook door jullie. De liefde die we deze week hebben gekregen is onbeschrijfelijk. Super hard bedankt voor alles”, aldus Tom en Kato. En zoals hun liedje zegt: “You gotta ride the lows to go high”. Hun fans zijn door het dolle heen. “Yes, zo hard verdiend”, “Ontzettend terecht”, “Zo trots op jullie”, “Zo’n mooi nummer”, “Gefeliciteerd”, “Proficiat!” en “Topschijf van topmensen”, moet hen van het hart in de reacties.

Populair

Laatste nieuws