Evi Hanssen heeft iets te vieren en deelt prachtige selfie: "Mooi stel samen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen heeft iets te vieren en deelt prachtige selfie: "Mooi stel samen!"

Evi Hanssen heeft iets te vieren en deelt prachtige selfie: "Mooi stel samen!"

Evi Hanssen is de trotse mama van Mac en Scout. Op haar Instagramverhaal zet ze nu haar oudste zoon in de bloemetjes, want het is feest ten huize Hanssen.

Evi Hanssen kreeg samen met haar ex Fred Di Bono twee zonen. Mac was net een jaar oud en Scout moest nog drie worden toen hun ouders uit elkaar gingen. Meer dan tien jaar later, heeft Evi nu een grote mijlpaal te vieren. Dat kondigt de mama aan op haar Instagrampagina met een leuk bericht.

Haar oudste zoon Scout mag namelijk veertien kaarsjes uitblazen. “Happy birthday, Scout! Veertien jaar”, aldus Evi. Ze deelt ook meteen twee foto’s: een recente selfie op het concert van The Rolling Stones en een foto uit de oude doos. “Het is zalig om jouw mama te mogen zijn. Ik hou van jou. Stay awesome”, voegt ze er nog aan toe.

In de commentaren willen Evi’s volgers Scout allemaal een leuke dag toewensen. “Hoera!”, “Happy one, Scout!”, “Gefeliciteerd met je knappe zoon”, “Feest” en “Maak er een topdagje van”, klinkt het meermaals. Ook Dina Tersago moet wat kwijt. “Maar allee, zie dat klein protteke! Waar is de tijd?”, reageert de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws