Nieuwkomer in 'Big Brother' breekt volledig: "Hoop dat ze er niet uitstapt" TV en Radio
TV en Radio

Nieuwkomer in 'Big Brother' breekt volledig: "Hoop dat ze er niet uitstapt"

Nieuwkomer in 'Big Brother' breekt volledig: "Hoop dat ze er niet uitstapt"

Er gebeuren verontrustende taferelen in ‘Big Brother’ één dag voor de tweede liveshow. Een van de nieuwkomers in het huis krijgt het erg moeilijk en trekt zich terug. De fans vrezen meteen het ergste.

Vorige week zaterdag konden we kijken naar de eerste liveshow van ‘Big Brother’. Die uitzending betekende ook meteen het einde van het avontuur voor Judy. Deze week mochten drie nieuwe kandidaten het huis betreden: Jolien, Ilse en Chiara. Nu, enkele dagen later, breekt een van de nieuwkomers in tranen uit.

Op de livestream is te zien dat de 29-jarige Jolien uit het Limburgse Hoeselt het niet meer aankan. Zo rent ze naar de slaapkamer en trekt ze zich terug op haar bed. De andere vrouwelijke kandidaten komen niet veel later langs om haar te steunen en goede moed in te praten. “Lief dat de meiden haar steunen”, reageert een kijker al snel.

Andere fans laten dan weer weten dat ze het zielig vinden voor Jolien. “Ocharme”, “Zo’n lieve meid” en “Niet te onderschatten, hé, dat spel. Je wordt er echt ingegooid”, klinkt het onder meer. Anderen vrezen dan weer dat de kandidate gaat stoppen. “Ik hoop het niet, maar ben bang dat ze uit het spel stapt”, “Hoop dat ze er niet vanzelf uitstapt” en “Hoop ik ook. Dat ze zich maar vlug herpakt, want morgen is vlug daar”, schrijven ze.

Bron: GoPlay

Nieuwkomer in 'Big Brother' breekt volledig: "Hoop dat ze er niet uitstapt"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws