-->

Verrassing in Big Brother: deze nieuwe bewoner houdt zich verscholen in het huis

Verrassing in Big Brother: deze nieuwe bewoner houdt zich verscholen in het huis
Vrijdag 20 Januari 2023 - 13:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

‘Big Brother’ eindigde gisteren met een knaller van formaat. Bewoner Chayron werd speciaal voor zijn verjaardag een secret mission toegewezen. En het is er eentje om u tegen te zeggen.

“Vanavond arriveert er een nieuwe bewoner in mijn huis. En jij gaat deze bewoner helpen”, klonk de stem van ‘Big Brother’. “De bewoner mag tot morgen niet ontdekt worden.” Met deze boodschap eindigde de aflevering van gisteren. Spannend dus wat dat vanavond zal brengen.

Eerder deze week maakten de kijkers nog kennis met nieuwe bewoonsters Jolien en Ilse. Morgen neemt de groep na Judy ook afscheid van Chelsea, Charlotte of Danny, maar de nieuwe bewoner staat nu al klaar. Vanavond komt er opnieuw een vrouw - onopgemerkt weliswaar - het ‘Big Brother’-huis binnengewandeld. En dat is de 27-jarige docente Chiara uit Nederland.

De blondine schreef zich in omdat haar leven wel wat spice kon gebruiken. Chiara komt net uit een langdurige relatie, het geknipte moment dus om even alles op een rijtje te zetten. Met haar sprankelende persoonlijkheid en kennis over groepsdynamiek en -vorming denkt de lerares het ver te kunnen schoppen. Bovendien kan ze naar eigen zeggen goed doen alsof ze het goed kan vinden met anderen. Dat belooft spannende televisie op te leveren.

TAGS  I  Big Brother