-->

"Wauw": Koningin Mathilde verbluft met wondermooie foto's op 50ste verjaardag

Vrijdag 20 Januari 2023 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Deze dag staat volledig in het teken van koning Mathilde. Onze koningin viert vandaag haar vijftigste verjaardag en wordt stevig in de bloemetjes gezet. Vanavond geeft ze een exclusief interview aan ‘VTM NIEUWS’. Maar eerst stuurt het koninklijk paleis een reeks prachtige foto’s van de jarige Mathilde de wereld in.

Beide foto’s werden bij haar thuis gemaakt, in het kastaal van Laken. De ene keer volledig in het wit, de andere keer straalt ze in een wit-zwarte outfit, mooi met de armen gekruist voor de koninklijke serres. Leuk weetje: die laatste foto gebruikt Bpost tegenwoordig als nieuwe postzegel.

De postzegel werd speciaal voor haar vijftigste verjaardag ontworpen. Daarom vond de fameuze fotoshoot al in juni plaats, zodat ze zeker op tijd klaar zouden zijn. Aanvankelijk wilde Bpost voor een iets soberdere optie gaan, maar fotograaf Michel Gronemberger had een beter idee en wou de omgeving van Laken optimaal benutten, weet Het Laatste Nieuws.

De gelukswensen stromen toe onder de twee prachtige plaatsjes van onze koningin. “Van harte gefeliciteerd”, “Gelukkige verjaardag, majesteit”, “Proficiat, een leuke dag gewenst met uw familie” en “We wensen u een bijzonder gelukkige vijftigste verjaardag”, luidt het onder andere in de reacties. “Wauw”, “Wat ziet ze er nog goed uit” en “Vijftig, dat zou je niet zeggen”, moet sommigen nog van het hart.

TAGS  I  koningin Mathilde