Keert Stan straks terug in 'Thuis'? Lennart Lemmens geeft verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Keert Stan straks terug in 'Thuis'? Lennart Lemmens geeft verrassend antwoord

Keert Stan straks terug in 'Thuis'? Lennart Lemmens geeft verrassend antwoord

Lennart Lemmens raakte bij het brede publiek bekend als Stan uit ‘Thuis’, een rol die hij van 2019-2021 op zich nam. Intussen is hij al een tijdje uit de reeks verdwenen. Heel sporadisch bracht hij Judith (Katrien De Ruysscher), zijn moeder in de soap, nog eens een bezoekje. Maar keert de acteur binnenkort definitief terug?

Lennart lijkt zich nu vooral te focussen op regisseren. Onlangs raakte nog bekend dat hij zijn eerste kortfilm ingeblikt heeft met niemand minder dan Mathieu Carpentier, Joren uit ‘Thuis’, in de hoofdrol. Daarnaast regisseerde hij al verschillende videoclips en reclamespots, ook voor ‘Thuis’. “Het plan is om in de toekomst nog meer te gaan regisseurs, zoals kortfilms en minireeksen”, vertelt de regisseur in Het Laatste Nieuws.

Maar dat is niet alles. Lennart heeft ook zijn eigen productiehuis, ‘De Klifhangers’, en is het toneelspelen nog lang niet verleerd. “Ik blijf ook acteren. Op dit moment ben ik volop aan het repeteren voor het komische theaterstuk ‘Frank wordt Francince’ van Het Prethuis met Peter Bulckaen, Danni Heylen, Leen Dendievel en Jeroen Maes”, onthult de acteur. “Met maar liefst 68 reisvoorstellingen zullen we wel een tijdje zoet zijn.”

Drukke agenda. Het ziet er dus niet naar uit dat we hem snel terug - of überhaupt ooit nog - in ‘Thuis’ mogen verwachten. In ieder geval niet voor méér dan een gastoptreden, want onlangs hintte de acteur nog dat hij even weer op de set stond.

Populair

Laatste nieuws