Eindelijk bekend: dan mogen we het tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dan mogen we het tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten

Eindelijk bekend: dan mogen we het tweede seizoen van 'Nonkels' verwachten

Play4 heeft zojuist het tv-seizoen van het voorjaar bekend gemaakt. De zender pakt uit met maar liefst tien nieuwe formats. Maar gelukkig keren er ook een hoop vertrouwde titels terug.

Naast heel wat nieuwe programma’s, zoals Jani Kazaltzis’ ‘Changing Rooms Vlaanderen’, Kat Kerkhofs’ ‘Tulpen uit Antwerpen’ en ‘Expeditie - Groenland’ met onder andere Tine Embrechts en Pommelien Thijs, mogen we ook enkele “oude bekenden” terug op het scherm verwelkomen. Denk maar aan ‘De Mol’, ‘Blind Gekocht’, ‘Viva La Feta’ en ‘Stukken van mensen’.

Maar ook ‘Nonkels’ komt terug met een gloednieuwe reeks. De comedyserie was zo’n immens succes dat een tweede seizoen niet kon uitblijven. Al zullen we daarvoor nog wat langer geduld moeten hebben. Een exacte startdatum werd nog niet prijsgegeven, wel dat de reeks pas in het najaar te zien zal zijn op Play4.

Voor de nieuwe afleveringen van ‘Nonkels’ trekken we terug naar het mooie West-Vlaanderen, meer bepaald naar de huishoudens van de gebroeders Persyn, want daar durft het wel eens te rommelen. Hier is wat Het Laatste Nieuws nu al weet: Innocent (Blaise Afonso) wordt opnieuw verliefd, Willy (Rik Verheye) krijgt er een stevige concurrent bij op de kunstgrasmarkt en Luc (Jelle De Beule) probeert onder de plak van Carine (Isabelle Van Hecke) vandaan te komen.

Populair

Laatste nieuws