Echt vlinders tussen Chelsea en Danny in 'Big Brother'? Afvaller onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Echt vlinders tussen Chelsea en Danny in 'Big Brother'? Afvaller onthult meer

Echt vlinders tussen Chelsea en Danny in 'Big Brother'? Afvaller onthult meer

Vanavond moeten de ‘Big Brother’-kijkers afscheid nemen van Charlotte, Chelsea of Danny. En net nu het er tussen de laatste twee wat flirterig aan toe begon te gaan. Wordt hun sprookje straks abrupt onderbroken? Of is er helemaal geen sprake van een sprookje? Ex-bewoonster Judy doet een verrassend boekje open over haar medekandidaten.

‘Big Brother’ rolt intussen alweer twee weken over alle tongen. Het nieuwe seizoen leverde al enkele grote verrassingen op. Tussen Chelsea en Danny bijvoorbeeld lijkt er meer aan de hand dan gewoon vriendschap. Danny biechtte op dat zij helemaal zijn ding was en ook Chelsea leek hem wel leuk te vinden. Ze werden al snel tot de Vera en Dimitri van dit seizoen gekroond. Maar hoe denkt ex-bewoonster Judy daarover na het terugzien van de beelden?

Judy ziet niet meteen iets gebeuren tussen hen. Dat vertelt ze in 'No Biggie’, de ‘after talk’-show van Liese Luwel en Naomi Timmerman uit seizoen 1 van ‘Big Brother’. In een diep gesprek met Chelsea en Charlotte vroeg Charlotte op een bepaald moment: “Mocht je single zijn, zouden er dan mensen zijn op wie je zou kunnen vallen?” “Dan zei Chelsea: 'Danny misschien wel.' Maar eerder Michelangelo ook", zegt de ex-bewoonster nu.

Tijdens dat intieme onderonsje vertelden Chelsea en Charlotte Judy bovendien openhartig over hun geaardheid. “Ze zeiden eigenlijk allebei dat ze ook wel op vrouwen vallen, maar ook op mannen. Ze plakken er geen label op", aldus de eerste afvaller.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws