-->

Na zogezegde breuk: Monique Westenberg moet dringend wat kwijt over André Hazes

Na zogezegde breuk: Monique Westenberg moet dringend wat kwijt over André Hazes
Zaterdag 21 Januari 2023 - 10:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Wat een hobbelig parcours hebben André Hazes en Monique Westenberg intussen afgelegd. Van verloofd en een zoontje samen tot een pijnlijke breuk, gevolgd door een verzoening en - je raadt het nooit - sinds kort opnieuw een breuk. Volgens Yvonne Coldeweijer toch. Nu moet Monique het een en ander kwijt over haar (ex-?)vriend.

André Hazes blaast vandaag 29 kaarsjes uit. “It's my birthday”, schrijft de Nederlandse zanger op Instagram. “Normaal had ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar dit jaar is het anders. Alles is anders! Ik ben blij”, laat hij dolgelukkig weten. Daarbij deelt hij een prachtige foto van zijn zoontje toen hij nog wat kleiner was. De felicitaties stromen binnen onder de post, ook van Monique Westenberg.

Ook zij plaatst speciaal voor de gelegenheid een verjaardagspost op haar profiel. “Gelukkige verjaardag”, wenst ze André toe onder een fotoreeks van alleen maar kiekjes van de zanger op het toilet. “Boontje komt om zijn loontje”, grapt ze. Volgens het Nederlandse roddelkanaal Reality FBI is dit haar manier om hem terug te pakken. Toen Monique jarig was, feliciteerde André haar als grap met foto’s van hun tweetjes, waar zij bijna uitgeknipt was weliswaar.

Of André en Monique nu weer samen zijn of niet, ze lijken het nog steeds goed met elkaar te kunnen vinden. Monique voegt zelfs de hashtag ‘I love you’ toe aan haar bericht. “Ik denk dat de hashtags wel verklappen welke ‘vorm’ ze hebben gevonden met elkaar”, denkt Reality FBI erover.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg