-->

"Twee druppels": Daphne Paelinck uit 'Thuis' verbluft met foto's van dochtertje

Zondag 22 Januari 2023 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Daphne Paelinck, beter bekend als Christine uit ‘Thuis’, is trotse mama van twee kindjes. Samen met haar vriend Randall kreeg ze twee dochters, Allie (3) en Mae (1,5). Op sociale media blaast de actrice iedereen omver met een kiekje met haar oudste dochter.

Met een reeks prachtige (en gekke) foto’s met haar oogappel stuurde Daphne Paelinck haar volgers het weekend in. “Net wanneer ik dacht dat mijn dochter niet op me leek, komt plots vol trots haar attitude naar boven en dan denk ik: ‘Daar ben ik’”, lacht de trotse mama op Instagram. “Fijn weekend iedereen!”

Al Daphnes volgers is meteen hetzelfde opgevallen: “Wat lijkt ze sprekend op de mama!” “Amai, twee druppels water”, “Precies een tweeling” en “Helemaal jij”, lezen we in de comments. En daarvoor moeten we vooral op de mooie blauwe kijkers van moeder en dochter letten. “Helemaal dezelfde ogen, ik vind dat ze heel fel op jou lijkt”, “Wat een mooie kijkers”, “Prachtig die ogen van jullie beide” en “Ze heeft wel heel duidelijk jouw prachtige ogen”, is de algemene consensus.

TAGS  I  Thuis  I  Daphne Paelinck