"Twee druppels": Daphne Paelinck uit 'Thuis' verbluft met foto's van dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Twee druppels": Daphne Paelinck uit 'Thuis' verbluft met foto's van dochtertje

"Twee druppels": Daphne Paelinck uit 'Thuis' verbluft met foto's van dochtertje

Daphne Paelinck, beter bekend als Christine uit ‘Thuis’, is trotse mama van twee kindjes. Samen met haar vriend Randall kreeg ze twee dochters, Allie (3) en Mae (1,5). Op sociale media blaast de actrice iedereen omver met een kiekje met haar oudste dochter.

Met een reeks prachtige (en gekke) foto’s met haar oogappel stuurde Daphne Paelinck haar volgers het weekend in. “Net wanneer ik dacht dat mijn dochter niet op me leek, komt plots vol trots haar attitude naar boven en dan denk ik: ‘Daar ben ik’”, lacht de trotse mama op Instagram. “Fijn weekend iedereen!”

Al Daphnes volgers is meteen hetzelfde opgevallen: “Wat lijkt ze sprekend op de mama!” “Amai, twee druppels water”, “Precies een tweeling” en “Helemaal jij”, lezen we in de comments. En daarvoor moeten we vooral op de mooie blauwe kijkers van moeder en dochter letten. “Helemaal dezelfde ogen, ik vind dat ze heel fel op jou lijkt”, “Wat een mooie kijkers”, “Prachtig die ogen van jullie beide” en “Ze heeft wel heel duidelijk jouw prachtige ogen”, is de algemene consensus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws