-->

Afvaller haalt fel uit naar 'Big Brother'-makers: "Dat hebben ze niet getoond"

Afvaller haalt fel uit naar 'Big Brother'-makers:
Zondag 22 Januari 2023 - 09:30   I   Foto: Play4   I   door Redactie

Voor Judy kwam vorige week de donderslag bij heldere hemel. Na amper een week in het ‘Big Brother’-huis moest de roodharige het spel al verlaten. Bij het terugzien van de beelden is ze allesbehalve te spreken over de manier waarop alles in beeld wordt gebracht.

“Ik voel me niet zo goed”, biecht Judy op in ‘No Biggie’, de ‘after talk’-show van Liese Luwel en Naomi Timmerman uit seizoen 1 van ‘Big Brother’. Omdat ze het spel als eerste moest verlaten. “Maar ook door hoe de dingen verlopen zijn”, klinkt het. De kandidate werd naar eigen zeggen neergezet als iemand die constant klaagt en zaagt.

“Ze hebben in bepaalde beelden serieus geknipt en ook de belangrijkste woorden weggelaten”, merkt de eerste afvaller op bij het terugzien van de afleveringen. “Maar daardoor lijkt het wel alsof ik altijd negatief ben en kom ik helemaal anders over dan ik ben. Dat had ik niet verwacht.” Een compleet andere versie dus dan we in de livestream te zien kregen. “Daar ben ik echt van geschrokken”, besluit de ex-deelneemster.

Ook toen haar opdracht niet gelukt was, werd Judy wel heel hevig in beeld gebracht. “Ik heb inderdaad met de deur gezwaaid en ben even naar buiten gelopen”, geeft ze toe. “Maar ik heb gezegd: ‘Geef me vijf minuten’. Maar dat heeft zelfs geen vijf minuten geduurd. Ik ben meteen terug naar binnen gegaan en met de rest beginnen grappen over mijn eigen gedrag. En dat hebben ze allemaal niet laten zien”, zegt de ex-bewoonster verontwaardigd.

Judy in 'Big Brother', Bron: Play4

TAGS  I  Big Brother  I  Judy  I  Liese Luwel