-->

"Wat niemand weet...": Astrid Coppens doet verrassende onthulling over Natalia

Zondag 22 Januari 2023 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Afgelopen donderdag werd Astrid Coppens stevig in de bloemetjes gezet met een musical over haar leven in ‘James De Musical’. Verhalen over haar jeugd, haar tijd in Los Angeles en haar relatie met Bram Coppens maakten er een onvergetelijke avond van. Maar nog iemand die niet op Astrids grote avond kon ontbreken, is zangeres Natalia.

“Want wat niet veel mensen weten, is dat jullie heel goede vriendinnen zijn”, zegt James Cooke in het begin van de show. Natalia had dan ook meteen een prachtige boodschap klaar voor Astrid. “Dat ze er maar voor zorgen dat die musical op iets trekt, want er worden er veel te weinig gemaakt van topwijven zoals jij. I love you, lieve schat. En geniet ervan”, klonk het.

“Ja, wij zijn inderdaad heel goede vriendinnen”, wil Astrid er zelf nog over kwijt. “Natalia kwam heel vaak naar L.A. toen ik daar nog woonde. Zij is drie jaar aan een stuk heel veel bij mij komen logeren. Dus wij hebben elkaar op een korte tijd echt wel zeer goed leren kennen”, vertelt de voormalige realityster.

Zo was Natalia er ook bij op de bewuste avond toen Astrid en haar man Bram Coppens jaren geleden hun gevoelens voor elkaar doorhadden. De zangeres was - naast ‘De Lau’ - dan ook dé verrassingsact van de avond. Astrids geluk kon niet op toen ze haar goede vriendin in die scène op het podium zag. “Ik heb geen seconde getwijfeld”, zegt Natalia. “Ik vond het heel spannend om te doen, maar als ik het voor iemand moest doen, dan het liefst voor haar.”

TAGS  I  Astrid Coppens  I  Natalia  I  James Cooke