-->

Ontroerend: Jeroom brengt laatste wens van overleden broer in vervulling

Ontroerend: Jeroom brengt laatste wens van overleden broer in vervulling
Zondag 22 Januari 2023 - 14:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Momenteel zien we Élodie Ouédraogo wekelijks op Play4 schitteren in ‘Over de oceaan’. Maar ook haar vriend Jeroom komt in het voorjaar met zijn eigen programma. En het belooft naar de keel te grijpen, want het staat volledig in teken van zijn overleden broer.

Play4 heeft zojuist zijn tv-seizoen voor het voorjaar bekend gemaakt. Naast een hele hoop vertrouwde titels pakt de zender uit met maar liefst tien nieuwe formats. Eén daarvan is ‘Boris’, het programma waarin Jeroom samen met goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een emotionele reis maakt naar Canada.

De reeks staat volledig in teken van Jerooms overleden broer. De drie heren maken een roadtrip door Canada met als doel: de mooiste plek van het land vinden om er de assen van Jerooms broer Boris uit te strooien.

Toen Jeroom namelijk tiener was, werd zijn grote broer getroffen door kanker. Zijn grote wens was om een mooie reis door Canada te maken zodra hij genezen was, maar daar heeft het lot helaas anders over beslist. Boris verloor zijn strijd tegen kanker. En nu, 25 jaar later, wil Jeroom hem eren door de reis alsnog te maken. Een exacte startdatum van het programma werd nog niet bekendgemaakt.

TAGS  I  Élodie Ouédraogo  I  Jeroom  I  Jonas Geirnaert