-->

Kijkers spuwen hun gal over 'Thuis': "Wanneer stopt dit? Ik walg ervan"

Kijkers spuwen hun gal over 'Thuis':
Zondag 22 Januari 2023 - 20:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Sommige verhaallijnen lopen op zijn einde en er wordt plaats gemaakt voor enkele nieuwe wendingen. Eén van de thema’s die deze keer aangekaart worden, is drugs op school. In de boekentas van Robin werd een zak wiet aangetroffen door de directeur. Maar volgens de trouwe kijkers is dat slechts een deel van een groter geheel.

“Die drugs in Robins rugzak? Zou Alexander daar voor iets tussen zitten?”, vragen ze zich af op Facebook. Alexander Cosyns (Erik Goossens) is Tom, Peter en Dries namelijk al weken aan een stuk aan het treiteren. En volgens de fans wil hij Tom (Wim Stevens) nu terugpakken via zijn zoon Robin.

“Ben bijna zeker van wel, sluwe vos”, “Zeker weten”, “De kans is groot”, “Die drugs zijn door Alexander in zijn boekentas terechtgekomen” en “Ik denk het ook, Vince heeft zijn mond voorbij gepraat”, luidt het in de reacties. En dat zou zomaar eens kunnen. Alexander heeft via Vince (Gert Winckelmans) inderdaad vernomen dat Tom Robin met twee jointjes op zak had betrapt, die hij weliswaar toevallig gevonden had in Bar Madam.

Eén ding is zeker, als deze theorie klopt, zijn de kijkers er helemaal klaar mee. “Ik walg van hem”, “Hoe ontzettend laf, iemand willen terugpakken via zijn kind”, “Wanneer komt hier een einde aan, het begint langdradig te worden” en “Die pesterijen slepen al veel te lang aan, het wordt saai”, klinkt het klaar en duidelijk.

TAGS  I  Thuis  I  Gert Winckelmans  I  Wim Stevens  I  Erik Goossens