-->

Kim Van Oncen uit 'Dertigers' heeft iets groots te vieren: "Kriebels in de buik"

Kim Van Oncen uit 'Dertigers' heeft iets groots te vieren:
Maandag 23 Januari 2023 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Intussen is het al een maand geleden dat we voorgoed afscheid namen van Kim Van Oncen als Saartje uit ‘Dertigers’. Met een bijzondere kerstspecial kwam er een einde aan het verhaal van de oorspronkelijke cast. Maar de actrice heeft gelukkig nog genoeg andere uitdaging voor haar deur.

Vandaag is een spannende dag voor Kim Van Oncen. Vanochtend maakte ze haar radiodebuut naast Peter Van de Veire in de gloednieuwe ochtendshow van Radio2. Vanaf vandaag maakt het nieuwe ochtendduo Vlaanderen wakker tussen 6.00u en 9.00u. En dat zorgde bij Kim voor heel wat kriebels in haar buik.

“Ken je zo van die dingen waarvan je denkt: ‘Geen stress, dat is nog veraf’. En dan ineens is het daar. Awel, nog 13 uur en Peter Van de Veire en ik gaan live met ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2”, liet Kim gisteren weten op Instagram. “We doen dit samen met Margaux van de regio en een geweldig team dat achter ons staat. Bedankt voor het bad van geduld en liefde waar ik de laatste weken met mijn gat in ben gevallen”, wou ze eerst toch even kwijt. “Tot morgenvroeg van mezelf en de kriebels in mijn buik.”

In de reacties moedigen Kims volgers haar één voor één aan. “Jij gaat dat fantastisch doen”, “Mijn wekker staat, dat wil ik niet missen”, “Good luck” en “Komt helemaal goed, geniet ervan”, lezen we. “Veel succes”, wenst ook Geena Lisa toe. Maar dat heeft ze blijkbaar niet nodig. “Zo goed bezig, Kim”, “Topper”, “Je komt heel spontaan over”, “Je doet het maar, met twee vingers in de neus” en “Je bent aan het knallen”, denken de luisteraars erover.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Van Oncen (@kimvanoncen)

TAGS  I  Kim Van Oncen  I  Dertigers  I  Peter Van de Veire